Swimming Team Aalter 2.0

9 september 2023

Na veel watertrappelen, kunnen we dit seizoen eindelijk een nieuwe stap voorwaarts zetten. In oktober 2016 zag onze zwemformatie het licht met 4 zwemmers en 1 gekke trainer. Fatboy Slim met Praise You omschrijft het passend “We’ve come a long, long way together. Through the hard times and the good…” Ondertussen groeiden we uit tot één van de grootste clubs in de omgeving en dit jaar begeleiden we meer dan 400 actieve leden die ingetekend hebben voor dit seizoen. Meer nog, vanaf dit seizoen zijn we in Aalter dé zwemreferentie en zijn we de enigste zwemclub in Aalter. We blijven ook de handen in elkaar slaan met de gezinsbond Ruiselede en de gezinsbond Aalter. Door samen aan hetzelfde zeel te trekken, zijn we er zeker: de toekomst van het Aalterse zwemmen is verzekerd.

 

Een nieuwe outfit!

 

Om onze doorstart kracht bij te zetten, hebben we tijdens de zomermaanden werk gemaakt van een nieuwe look om jullie nog beter te informeren:

  • Een nieuwe website waarop je nog meer informatie kan vinden over onze werking. Duidelijke doelstellingen, organigram en visie en een mooie verpakking. Meer moet dat niet zijn.
  • We werken dit jaar met Twizzit, een CRM-systeem die ervoor zal zorgen dat het nog vlotter kan. Een app voor alle leden, een tool voor trainers en bestuur.
  • Een nieuwe outfit, om onze sponsors in de verf te zetten, want ook daar hebben we een stevige verandering. We lanceren onze sponsors alvast op onze kick-off op 16 september, jij komt toch ook?

 

Kortom, met het bestuur en trainers proberen we zowel sportief als structureel een volgende stap te zetten. We beseffen heel goed dat het enerzijds geweldig is zoveel vertrouwen te krijgen, maar dat tegelijk ook de verantwoordelijkheid voor zwemmend Aalter bij ons komt te liggen. We kunnen onmogelijk iedereen bedienen, maar proberen met een hele hoop vrijwilligers te bouwen aan een duurzame club waar iedereen op de juiste plek zit. Dit jaar evalueerden we hier wat strenger, dachten we nog iets dieper na over de doorstroming en hebben we onszelf strikte regels opgelegd qua groepsindeling en grootte. Allemaal met datzelfde idee, een bloeiende zwemclub zijn en een warme vereniging.

WIL JE LID WORDEN VAN SWIMMING TEAM AALTER?

OVER STA

Swimming Team Aalter is een zwemformatie die kwalitatieve begeleiding koppelt aan sportplezier.
Met een performant beleid proberen we een antwoord te bieden aan de vraag naar goede begeleiding aan de rand van het zwembad, met als doel het beste uit de sporter te halen.
We bouwen dan ook enthousiast elke dag een beetje verder aan onze werking. Bouw je mee?

IBAN: BE20 1030 4717 9656 en BIC: NICABEBB

Ondernemingsnr: 0665.709.713 – RPR afdeling Gent

MET DANK AAN ONZE HOOFDSPONSOR

https://staalter.be/wp-content/uploads/2023/08/LogoLootens-wit-1-160x160.png

© 2016 Swimming Team Aalter