Team PACO is de tweede van 3 reeksen in onze vervolmaking. Tweemaal per week wordt verder gewerkt aan de skills en drills in de verschillende slagen. We zwemmen vanaf nu ook op vaste uren tijdens de week na school, op het zelfde moment als team FUTURE en de competitie.

Ondertussen hebben onze kleine atleten de rugslag, crawl en schoolslag onder de knie. Hoog tijd voor wat nieuwe uitdagingen. Tijdens het eerste deel van de lessenreeks schenken we veel aandacht aan het ontwikkelen van skills die nodig zijn om vlot aan de conditie te kunnen werken. Ook een eerste deelname aan een Paco-wedstrijd wordt aangemoedigd. Tijdens het tweede deel van de lessenreeks leren de kinderen specifieke techniekoefeningen om hun kunnen verder te verfijnen.

https://staalter.be/wp-content/uploads/2017/11/post_12-1280x1200.jpg

STARTVOORWAARDEN

Heb je de einddoelstellingen behaald van ContinueToCrawl? Dan ben je helemaal klaar voor deze reeks, maar hou er rekening mee dat we vanaf nu in de week zwemmen, net zoals team FUTURE en de competitie.

Ook nieuwe leden kunnen natuurlijk instromen via onze voorinschrijving, waar we vragen een korte beschrijving van het huidige kunnen. In de eerste lessen houden we alles onder een vergrootglas zodat elke zwemmer op de juiste plaats zit.

EINDDOELSTELLINGEN

Elke les heeft zijn einddoelstellingen waarop een evaluatie en doorstroming is gebaseerd. Onze lesgevers en coördinatoren zorgen voor een eerlijke evaluatie waar de zwemmer centraal staat.

Waar wordt er nu allemaal naar gekeken bij een evaluatie?

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRIJSINFORMATIE

Onze prijs is opgebouwd uit heel wat verschillende bouwstenen. We proberen onze prijzen zo democratisch mogelijk te houden en scoren mooie punten als we vergelijken met de clubs in de omgeving of bij privélessen. Voor de opbouw van de prijs verwijzen we naar onze Visie-pagina.

De totale prijs voor de lessenreeks bedraagt 190 euro.

VERVOLGMODULE

Na het succesvol doorlopen van deze module ben je klaar voor Team FUTURE.

WANNEER? SEP 2024-JAN 2025

TRAININGSUREN
ZWEMBAD
DINSDAGTEAM PACO
17:15-18:00
VRIJDAGTEAM PACO
17:15-18:00

WIL JE LID WORDEN VAN SWIMMING TEAM AALTER?

OVER STA

Swimming Team Aalter is een zwemformatie die kwalitatieve begeleiding koppelt aan sportplezier.
Met een performant beleid proberen we een antwoord te bieden aan de vraag naar goede begeleiding aan de rand van het zwembad, met als doel het beste uit de sporter te halen.
We bouwen dan ook enthousiast elke dag een beetje verder aan onze werking. Bouw je mee?

IBAN: BE20 1030 4717 9656 en BIC: NICABEBB

Ondernemingsnr: 0665.709.713 – RPR afdeling Gent

MET DANK AAN ONZE HOOFDSPONSOR

https://staalter.be/wp-content/uploads/2023/08/LogoLootens-wit-1-160x160.png

© 2016 Swimming Team Aalter