ABC Gewenning

ABC gewenning is de eerste van 4 reeksen in onze zwemschool. Op wekelijkse basis worden kinderen verwelkomd in ons zwembad om het beste van zichzelf te geven.

Op een speelse manier leren kinderen het water kennen en leren de 7 aquatische basisvaardigheden kennen: veilig te water springen, drijven op buik en rug, afduwen in stroomlijn, ritmisch ademhalen, stuwen met de armen in alle mogelijke richtingen, stuwen met de benen op verschillende manier en draaien rond de 3 lichaamsassen. Elk kind bouwt op zijn tempo aan de eerste stapjes in het water.

https://staalter.be/wp-content/uploads/2017/11/post_12-1280x1200.jpg

STARTVOORWAARDEN

Er zijn nog geen doelstellingen die moeten behaald zijn om te mogen starten in ABC. De minimumleeftijd is 4 jaar. Traditioneel is er soms nog wat angst voor het “grote en onbekende” zwembad en zijn het letterlijk de eerste stapjes in het water. Geen nood, we doen alles lekker langzaam en spelen vooral spelletjes op maat.

EINDDOELSTELLINGEN

Elke les heeft zijn einddoelstellingen waarop een evaluatie en doorstroming is gebaseerd. Onze lesgevers en coördinatoren zorgen voor een eerlijke evaluatie waar de zwemmer centraal staat.

Waar wordt er nu allemaal naar gekeken bij een evaluatie?

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRIJSINFORMATIE

Onze prijs is opgebouwd uit heel wat verschillende bouwstenen. We proberen onze prijzen zo democratisch mogelijk te houden en scoren mooie punten als we vergelijken met de clubs in de omgeving of bij privélessen. Voor de opbouw van de prijs verwijzen we naar onze Visie-pagina.

De totale prijs voor de lessenreeks bedraagt 139 euro.

VERVOLGMODULE

Na het succesvol doorlopen van deze module ben je klaar voor StartToSwim.

WANNEER? SEP 2024-JAN 2025

GROEPEN
ZWEMBAD
WOENSDAGABC-WAVE03
13:15-14:00
ZATERDAGABC-WAVE06
09:15-10:00
ZATERDAGABC-WAVE07
13:15-14:00

INSCHRIJVEN SEP 2024

Vanaf nu kan je je inschrijven voor de nieuwe reeks ABC die van start gaat eind januari 2024. Er zijn al verschillende groepen volzet. Klik op onderstaande knop om in te schrijven de nog vrije groepen. Opgelet: er zijn slechts 6 plaatsen per moment beschikbaar.

Vanaf 9 juni 14u kunnen aangemelde personen zich inschrijven voor september 2024. Je wordt hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Opgelet: er zijn slechts 6 plaatsen per moment beschikbaar.

WIL JE LID WORDEN VAN SWIMMING TEAM AALTER?

OVER STA

Swimming Team Aalter is een zwemformatie die kwalitatieve begeleiding koppelt aan sportplezier.
Met een performant beleid proberen we een antwoord te bieden aan de vraag naar goede begeleiding aan de rand van het zwembad, met als doel het beste uit de sporter te halen.
We bouwen dan ook enthousiast elke dag een beetje verder aan onze werking. Bouw je mee?

IBAN: BE20 1030 4717 9656 en BIC: NICABEBB

Ondernemingsnr: 0665.709.713 – RPR afdeling Gent

MET DANK AAN ONZE HOOFDSPONSOR

https://staalter.be/wp-content/uploads/2023/08/LogoLootens-wit-1-160x160.png

© 2016 Swimming Team Aalter