Team FUTURE is de laatste van 3 reeksen in onze vervolmaking. Driemaal per week wordt verder gewerkt aan de skills en drills in de verschillende slagen. We zwemmen op vaste uren tijdens de week meteen na school, op hetzelfde moment als en de competitie.

We maken de uitdagingen wat groter en onze atleten maken we klaar voor wedstrijden. We gaan nog steeds naar Paco-zwemfeesten, maar kijken en durven al dromen van echte competitie. Alle tools worden aangereikt en de zwemmers maken ook kennis met vlinderslag. Nog belangrijker dan de volledige slag, leren ze ook de “5de slag”, het aanleren van beenslag onder water.

https://staalter.be/wp-content/uploads/2017/11/post_12-1280x1200.jpg

STARTVOORWAARDEN

Heb je de einddoelstellingen behaald van PACO? Dan ben je helemaal klaar voor deze reeks, maar hou er rekening mee dat we vanaf nu meteen na school starten en nog een training extra doen, al is dat ferm gemakkelijk; zo meteen na school!

Ook nieuwe leden kunnen natuurlijk instromen via onze voorinschrijving, waar we vragen een korte beschrijving van het huidige kunnen. In de eerste lessen houden we alles onder een vergrootglas zodat elke zwemmer op de juiste plaats zit.

EINDDOELSTELLINGEN

Elke les heeft zijn einddoelstellingen waarop een evaluatie en doorstroming is gebaseerd. Onze lesgevers en coördinatoren zorgen voor een eerlijke evaluatie waar de zwemmer centraal staat.

Waar wordt er nu allemaal naar gekeken bij een evaluatie?

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRIJSINFORMATIE

Onze prijs is opgebouwd uit heel wat verschillende bouwstenen. We proberen onze prijzen zo democratisch mogelijk te houden en scoren mooie punten als we vergelijken met de clubs in de omgeving of bij privélessen. Voor de opbouw van de prijs verwijzen we naar onze Visie-pagina.

De totale prijs voor de lessenreeks bedraagt 210 euro.

VERVOLGMODULE

Na het succesvol doorlopen van deze module word je georiënteerd naar de JUNIOR competitie of de SPORTIVOS.

WANNEER? SEP 2024-JAN 2025

TRAININGSUREN
ZWEMBAD
DINSDAGTEAM FUTURE
16:30-17:30
DONDERDAGTEAM FUTURE
16:30-17:30
ZATERDAGTEAM FUTURE
8:30-9:15

WIL JE LID WORDEN VAN SWIMMING TEAM AALTER?

OVER STA

Swimming Team Aalter is een zwemformatie die kwalitatieve begeleiding koppelt aan sportplezier.
Met een performant beleid proberen we een antwoord te bieden aan de vraag naar goede begeleiding aan de rand van het zwembad, met als doel het beste uit de sporter te halen.
We bouwen dan ook enthousiast elke dag een beetje verder aan onze werking. Bouw je mee?

IBAN: BE20 1030 4717 9656 en BIC: NICABEBB

Ondernemingsnr: 0665.709.713 – RPR afdeling Gent

MET DANK AAN ONZE HOOFDSPONSOR

https://staalter.be/wp-content/uploads/2023/08/LogoLootens-wit-1-160x160.png

© 2016 Swimming Team Aalter