Continue To Crawl

Continue to crawl is de eerste van 3 reeksen in onze vervolmaking. Tweemaal per week wordt verder gewerkt aan de skills en drills in de verschillende slagen.

Vanaf nu komen de kinderen 2x per week om verder te bouwen aan hun slagen. Crawl is ondertussen aangeleerd, maar wordt bijgeschoold. Ook de rugslag vergeten we natuurlijk niet en we nemen de schoolslag onder de loep. Geen evidentie, want schoolslag is iets helemaal anders. Daarnaast blijven we inzetten op start- en keerpunten en bouwen we aan de conditie.

https://staalter.be/wp-content/uploads/2017/11/post_12-1280x1200.jpg

STARTVOORWAARDEN

Heb je de einddoelstellingen behaald van StartToCrawl? Dan ben je helemaal klaar voor deze reeks, maar hou er rekening mee dat het vanaf nu 2x per week is en we een tandje bij steken.

Ook nieuwe leden kunnen natuurlijk instromen via onze voorinschrijving, waar we vragen een korte beschrijving van het huidige kunnen. In de eerste lessen houden we alles onder een vergrootglas zodat elke zwemmer op de juiste plaats zit.

EINDDOELSTELLINGEN

Elke les heeft zijn einddoelstellingen waarop een evaluatie en doorstroming is gebaseerd. Onze lesgevers en coördinatoren zorgen voor een eerlijke evaluatie waar de zwemmer centraal staat.

Waar wordt er nu allemaal naar gekeken bij een evaluatie?

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRIJSINFORMATIE

Onze prijs is opgebouwd uit heel wat verschillende bouwstenen. We proberen onze prijzen zo democratisch mogelijk te houden en scoren mooie punten als we vergelijken met de clubs in de omgeving of bij privélessen. Voor de opbouw van de prijs verwijzen we naar onze Visie-pagina.

De totale prijs voor de lessenreeks bedraagt 190 euro.

VERVOLGMODULE

Na het succesvol doorlopen van deze module ben je klaar voor Team PACO.

WANNEER?

TRAININGSUREN
ZWEMBAD
WOENSDAGCONTINUE TO CRAWL
12:30-13:15
ZATERDAGCONTINUE TO CRAWL
13:45-14:30

WIL JE LID WORDEN VAN SWIMMING TEAM AALTER?

OVER STA

Swimming Team Aalter is een zwemformatie die kwalitatieve begeleiding koppelt aan sportplezier.
Met een performant beleid proberen we een antwoord te bieden aan de vraag naar goede begeleiding aan de rand van het zwembad, met als doel het beste uit de sporter te halen.
We bouwen dan ook enthousiast elke dag een beetje verder aan onze werking. Bouw je mee?

IBAN: BE20 1030 4717 9656 en BIC: NICABEBB

Ondernemingsnr: 0665.709.713 – RPR afdeling Gent

MET DANK AAN ONZE HOOFDSPONSOR

https://staalter.be/wp-content/uploads/2023/08/LogoLootens-wit-1-160x160.png

© 2016 Swimming Team Aalter