FAQ inschrijven

https://staalter.be/wp-content/uploads/2023/08/twizzit.png

INSCHRIJVEN BIJ STA

In onze FAQ vind je een lijst van de meest gevraagde informatie rond inschrijvingen. We vatten graag nog alles even kort samen. Iedereen alle info, dat zorgt immers voor duidelijkheid.

Belangrijke data en informatie:

  • Vrijdag 24/05: Huidige leden ontvangen een e-mail met inschrijvingsinformatie.
  • Zondag 26/05 om 14:00 uur: Start inschrijvingen voor huidige leden.
  • Zondag 26/05: Sluiting van de aanmeldmogelijkheid via de website. Aanmeldingen voor het nieuwe seizoen ontvangen op vrijdag 7/06 een e-mail met verdere instructies om in te schrijven.
  • Zondag 9/06 om 14:00 uur: Start inschrijvingen voor vooraf aangemelde leden.
  • Zondag 23/06 om 14:00 uur: Start losse inschrijvingen en aanmeldingen voor latere reeksen.

Heb je toch nog twijfels rond je inschrijving, dan kan je mailen naar inschrijvingen@staalter.be.

Alles over de administratie van inschrijvingen

Hoe moet ik inschrijving voor een lessenreeks?

Huidige leden kunnen zich alleen inschrijven via Twizzit. Naast de evaluatie ontvang je een persoonlijke link om je lesmoment voor de volgende reeks te kiezen. Vooraf aangemelde of nieuwe atleten vullen hun gegevens in via Twizzit en volgen de aangegeven stappen. Na een succesvolle inschrijving ontvang je een automatische bevestigingsmail.

Ben ik automatisch ingeschreven voor een volgende lessenreeks als huidig lid?

Nee, je moet je opnieuw inschrijven en dit kan alleen binnen de aangegeven oriëntatie via de evaluaties. Controleer alle vooraf ingevulde gegevens goed en volg de stappen.

Ben ik automatisch ingeschreven voor een volgende lessenreeks als ik mij de afgelopen maanden heb aangemeld via de website?

Enkele dagen voor de start van de inschrijvingen ontvang je een e-mail met een link naar Twizzit. Aanmelden via de website of e-mail is niet voldoende voor inschrijving.

Hoe verloopt de betaling van mijn inschrijving?

De betaling is de laatste stap in het inschrijvingsproces. Dit verloopt via betalingspartner POM, die je betaling direct verifieert. Na verificatie ontvang je een automatische bevestigingsmail.

Wanneer is mijn inschrijving definitief?

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de automatische bevestigingsmail. Daarna volgt nog een manuele controle om te zorgen dat niemand in de verkeerde groep terechtkomt.

Kan ik mijn inschrijving nog annuleren?

Een annulering van een lessenreeks is enkel mogelijk mits een doktersattest.

Bij annulering minimum 30 dagen voor de aanvang van de lessenreeks wordt 100% van het betaald bedrag teruggestort, exclusief 8 euro administratiekosten. Bij annulering van minimum 14 dagen voor de aanvang van de lessenreeks wordt 50% van het betaald bedrag teruggestort, exclusief 8 euro administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen voor de aanvang van de lessenreeks, doen we geen terugbetaling meer.

Is het mogelijk om van trainingsuur te wisselen nadat ik definitief ben ingeschreven?

Wisselen van trainingsuur is enkel mogelijk indien er nog plaatsen zijn. Hiervoor moet je je huidige inschrijving zelf annuleren en opnieuw inschrijven. Contacteer inschrijvingen@staalter.be voor hulp bij de wijziging.

Wat moet ik doen wanneer een bepaald trainingsuur van de volgende lessenreeks volzet is?

We werken met kleine, homogene groepen en voldoende trainers per groep. Volzette tijdssloten kunnen geen extra atleten toelaten.

Wat moet ik doen wanneer mijn reeks volledig volzet is?

Wanneer alles volzet is, kunnen we geen extra reeksen inplannen vanwege een gebrek aan trainers of zwembadwater. Meld je aan via onze wachtlijst.

Sportspecifieke vragen bij inschrijvingen

In welke groep kan of moet ik me inschrijvingen?

Je schrijft je in voor de groep waarin je bent georiënteerd of voor één van onze instroommodules. Zelf een groep kiezen is niet mogelijk.

Wat zijn doelstelling van elke groep?

Alle informatie over de groepen, inclusief doelstellingen, samenstelling en brevetten, vind je op onze website.

Zijn er bepaalde voorwaarden om mij in te schrijven?

De voorwaarden voor elke groep staan op de website. Leeftijdsbeperkingen zijn toegevoegd aan Twizzit, waardoor je normaal direct juist zit. Er volgt nog een manuele controle door onze coördinatoren.

Andere algemene vragen

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig bij jullie?

Ja, alleen onze administrators hebben toegang tot alle gegevens. We volgen een strikt GDPR-beleid en gaan zorgvuldig om met je gegevens.

Ik ontvang geen communicatie via e-mail?

Controleer in Twizzit of we het juiste e-mailadres hebben en/of er geen berichten in je spamfilter zitten. Neem contact op met de host van je e-mailadres als je nog steeds geen berichten ontvangt.

Hoe kan ik me aanmelden voor reeksen in de toekomst?

Meld je aan via onze wachtlijst. Tijdens het aanmelden van huidige leden en eerdere aanmeldingen is de lijst alleen open voor deze groepen. Na de start van open inschrijvingen is de wachtlijst publiek toegankelijk.

Waarom doen jullie de inschrijvingen op deze manier?

Zo zorgen we voor optimaal groepsmanagement en eerlijke, correcte toewijzing van plaatsen. Het betalingssysteem zorgt voor een directe administratieve afhandeling.

Hoe vraag ik een attest voor de mutualiteit aan?

De attesten worden bij de start van de lessenreeks doorgestuurd.

Ik heb toch nog een vraag, wie moet ik contacteren?

Ons team is bereikbaar via inschrijvingen@staalter.be. We proberen binnen 72 uur alle e-mails te beantwoorden, maar vragen geduld omdat we met vrijwilligers werken.

WIL JE LID WORDEN VAN SWIMMING TEAM AALTER?

OVER STA

Swimming Team Aalter is een zwemformatie die kwalitatieve begeleiding koppelt aan sportplezier.
Met een performant beleid proberen we een antwoord te bieden aan de vraag naar goede begeleiding aan de rand van het zwembad, met als doel het beste uit de sporter te halen.
We bouwen dan ook enthousiast elke dag een beetje verder aan onze werking. Bouw je mee?

IBAN: BE20 1030 4717 9656 en BIC: NICABEBB

Ondernemingsnr: 0665.709.713 – RPR afdeling Gent

MET DANK AAN ONZE HOOFDSPONSOR

https://staalter.be/wp-content/uploads/2023/08/LogoLootens-wit-1-160x160.png

© 2016 Swimming Team Aalter