Traditioneel hadden we nu onze wijnverkoop, maar iedereen weet het wel: Corona. Ook dit jaar willen we zorgen voor een leuke eindejaarsactie. Eentje waar iedereen van kan genieten of welke leuk is als eindejaarsgeschenk.

We willen enerzijds wel een centje bijverdienen met de club – het inschakelen van extra trainers in de huidige context, extra materiaal… zijn een stevige streep door de rekening – en anderzijds willen we de lokale handelaars van Aalter een extra hart onder de riem steken want ook zij krijgen het stevig te verduren.

Wat wil dat dan zeggen, lokaal?

Samen met enkele lokale handelaars hebben we een pakket samengesteld met lekkers van bij ons. Heerlijke cava en wijn van Quinta das Vinhas, lekker WUK-biertje van de Brouwmoaten, pittige salsa van de Rascal Tastebuddies, gedroogde worstjes van slagerij Claeys-Eggermont, snoepjes en chocolade van Chocolaterie Roose en lekkere koekjes van bakkerij Vercraeye. Check zeker de verschillende mogelijkheden, het is de moeite. Een heerlijke avond gegarandeerd of een leuk cadeau om aan vrienden te doen. Om het extra leuk te maken verpakken we alles in een linnen herbruikbare tas, speciaal ontworpen voor onze club.

Ook aan de overgrote meerderheid van onze leden hebben we gedacht, de zwemmertjes. We zorgen voor een aangepaste versie vol lekkers voor kinderen. Een linnen tas, dat is maar niets voor jullie, dus hebben we gezorgd voor een echt hebbeding. Al het lekkers komt onder de kerstboom in een leuke zwemzak, uiteraard met bijpassend clubontwerp.

Ah toffe actie. Wanneer gaan jullie van start?

We kiezen voor een korte, doelgerichte actie, maar hebben onze datum wat later gelegd om op die manier ook mee ons steentje bij te dragen richting een veilige samenleving. Vanaf dit weekend kunnen jullie tot en met 4 december jullie tassen bestellen via deze pagina.

We hopen op jullie enthousiasme te kunnen rekenen, zodat we samen 2021 spetterend kunnen starten. Hou het veilig en tot snel in het zwembad.

  • Bestelling kan hieronder online. Voeg de gewenste pakketten toe aan je winkelmandje en reken op het einde af.
  • Je kan ook gewoon de soort en het aantal mailen naar info@staalter.be
  • Betaling kan wegens Corona enkel per overschrijving op BE20 1030 4717 9656 met vermelding “eindejaarsactie 2020 + bestelnummer”. Je bestelling is pas definitief na ontvangst van betaling.
  • De levering is gepland op 18, 19, 20 en 21 december. We leveren de pakketten graag aan huis. Indien zou blijken dat levering aan huis niet kan, niet mag of niet verantwoord zo zijn, dan kiezen we natuurlijk voor zekerheid en schakelen we over op afhaal op enkele locaties.

Onze selectie

Bestel hieronder je pakketten. Voor gedetailleerde informatie per pakket klik op de afbeeldingen.