Op donderdag 19 december 2019 (tijdens de warmste week van Studio Brussel) organiseert Swimming Team Aalter samen met de gemeente Aalter een grote actie – Swim for Life 2019 – ten voordele van VZW SuperNils. Samen gaan we de strijd aan tegen leukemie.

Swim for Life gaat een volledige dag door in het Sportpark Aalter en bevat verschillende formules waarop jij mee het verschil kan maken. Onderstaand vind je enkele mogelijkheden hoe je als bezoeker van het zwembad, vereniging, bedrijf of school je steentje kan bijdragen. Heb je een ander voorstel of vind je niet de wat je zoekt, contacteer ons via swimforlife@staalter.be. Elk initiatief is welkom.

We verkennen ook nieuwe wegen en zorgen dit jaar voor een goed gevuld programma zowel in als uit het water. Hou onze website en onze sociale media (@staalter en @swimforlifeDWW) in de gaten en kom het als eerste te weten. Trouwens radio, televisie en kranten zijn al geïnformeerd en zetten ons extra in de kijker en ook Studio Brussel zal de komende maanden actief ons evenement ondersteunen. Wie weet komen ze net als vorig jaar op bezoek voor een live verslag!

We hopen alvast jullie te zien voor een inspanning en/of een ontspanning, in het zwembad of in onze pop-up bar. Samen maken we het verschil!

Verschillende formules

Ontdek hieronder welke formule het best bij jou past. Contacteer ons via swimforlife@staalter.be en maak ons warm voor jou engagement. Zwemmen kan je uiteraard de volledige dag van 7:15 tot 21:30. Een reservatie plaatsen? Dat kan over de middag tussen 11:30 en 13:30 en ’s avonds van 15:30 tot 21:00.

Vrij zwemmen voor het goede doel
Reserveer je eigen baan met je vrienden
Een hapje en drankje in onze pop-up bar
Schoolzwemmen voor het goede doel
Baantjeszwemmen voor Swim for Life
Steek zelf een actie in elkaar
Reserveer je eigen baan als bedrijf
Kom samen in beeld met Swim for Life
Denk je als bedrijf ons mee te kunnen helpen?

Voor iedereen die wenst – of je nu een school bent, vereniging, bedrijf, school of bezoeker – kunnen wij voorzien in een bewijs van sponsoring of steun aan het goede doel. Heb jij nog leuke ideeën, vragen of wil je net dat iets meer informatie? Je kan altijd een vrijblijvend mailtje sturen naar swimforlife@staalter.be.

Kan je op de dag zelf niet komen, maar wil je ons toch steunen? Je kan steeds een vrij bedrag overstorten naar BE20 1030 4717 9656 met vermelding SWIM for LIFE 2019.