Graag willen wij iedereen uitnodigen om sportief te wezen voor het goede doel. Studio Brussel, de cel Sport van Aalter en Swimming Team Aalter hebben jou nodig om geld in te zamelen voor Music for Life!

Op donderdag 21 december 2017 wordt er een grote zwemmarathon georganiseerd in het sportpark van Aalter tussen 7:15 en 21:15. We hopen met velen samen geld in te zamelen om het onderzoek naar immunotherapie – als remedie bij de behandeling van leukemie – een duwtje in de rug te geven.

Uiteraard zorgen we ervoor dat StuBru tijdens dit gebeuren te horen (in het zwembad) en te zien (in het sportcafé) is. In het sportcafé kan je voor of na het zwemmen trouwens terecht voor een hapje en drankje ten voordele van MFL. We bouwen gedurende de zwemmarathon ook aan een ‘fotomuur’ en zorgen dat de foto’s van de deelnemers hierop verschijnen. De fotomuur zal je kunnen zien in het Sportpark, op de sociale media en onze website!

Breng jij de 1000 vlammetjes in het sportpark mee aan het branden?

logo_de_warmste_week

Deelnemen

Bedrijven - Verenigingen

Kom met jullie personeel/leden baantjes trekken en reserveer hier één of meerdere zwembanen. Wij zorgen voor enkele leuke foto’s en de nodige zichtbaarheid en jullie zijn een warme teambuilding rijker. Geen zin om zelf te zwemmen maar toch te sponsoren? Dat kan ook.

Contacteer ons via swimforlife@staalter.be voor reservering, sponsoring of meer informatie.

Scholen

Schrijf je met je school in en reserveer één of meerdere zwembanen tijdens de schooluren. Zo kunnen jullie leerlingen baantjes zwemmen voor het goede doel. Wij zorgen alvast voor leuke foto’s, logistieke ondersteuning en een heel warme dankjewel. 

Contacteer ons via swimforlife@staalter.be voor reservering van je baantjes of meer informatie.

Publiekszwemmen

Kom je in eentje of met een paar vrienden gewoon zwemmen voor het goede doel? Kom dan tijdens de publieksuren (7:15 tot 8:45 – 12:00 tot 13:00 – 18:00 tot 21:15) en betaal 5 euro aan onze kassa op de dag zelf ten voordele van Swim for Life. Na de inspanning volgt de ontspanning in het sportcafé.  

Wens je meer informatie, contacteer ons via swimforlife@staalter.be 

Gewoon sponsoring

Heb je schrik van het water of lukt het niet om op 21 december langs te komen maar wil je ons goed doel steunen? Ook dat kan door middel van een vrije gift of sponsoring. Kom langs in eentje of met een paar vrienden iets nuttigen in het sportcafé tussen 7u15 en 23u en doneer je centjes. Of stort je bedrag op de rekening BE20 1030 4717 9656 op naam van Swimming Team Aalter met als mededeling ‘Swim for Life‘.

bannerswim4life-p