We zijn al 2 jaar oud, wouw! We lopen ondertussen al flink rechtop en praten een aardig mondje mee, hoog tijd voor een familiefeest! Graag nodigen wij jullie uit om het glas te heffen en samen een lekkere en gezellige avond in te zetten!

 

Swimming Team Aalter organiseert een kaas- en wijnavond voor al onze leden, vrienden, sympathisanten op zaterdagavond 27 oktober 2018 vanaf 18u in het ontmoetingscentrum van Maria-Aalter (Oude Kantschoolstraat 1 te Sint-Maria-Aalter). Maak ook maar reclame en nodig iedereen uit, we hebben veel warmte uit te delen! Tenslotte, wat kan er beter zijn dan een gezellige avond om de herfstvakantie in te zetten?

 

Geloven in mensen, geloven in je product. Als sportclub of als zelfstandig, vuur zorgt voor warmte. Maarten Lanckzweirt en zijn team, daar spatten de vonken van af! Bij CHEE(R)SE is kaas passie. Gespecialiseerd in ambachtelijk gemaakte hoevekazen, die ze speciaal voor ons selecteerden en verder afrijpten, om deze op het perfecte moment te serveren.

Na het heffen van ons glas schuiven we aan tafel en laten we ons onderdompelen in de wereld van de kazen. CHEE(R)SE voorziet ons van vakkundige uitleg, waardoor we ons een weg kunnen banen tussen het rijkelijk gevulde buffet.

Je mag je verwachten aan artisanaal gemaakte kazen (reblochon, bleu’auvergne, tomme de savoie, le pic rouelle…) aangevuld met een assortiment brood, gezouten en ongezouten boter, huisbereide confituren, noten, fruit, vijgen…

Uiteraard hebben we ook gedacht aan een kinderaanbod, aangevuld met kindvriendelijk beleg als je een kaasje niet lust.

Tevens voorziet CHEE(R)SE ook de optie om te kiezen voor een bordje fijne vleeswaren (coppa, porchetta, Franse saucison, boerenpaté…) als je niet helemaal wild zou worden van hun kazen.

 

 

 

buffet voorzien en verzorgd door
 

Hoe inschrijven?

  • Inschrijven kan door te mailen naar 2jaarsta@staalter.be met het aantal deelnemers en welke formules u wenst. U ontvangt een mail met de betalingsgegevens.
  • Betaling kan cash aan een van de leden of per overschrijving op BE20 1030 4717 9656 met vermelding “2jaar STA + naam”.
  • U kan ook de inschrijving hieronder online doen. Voeg de gewenste formules toe aan je winkelmandje en reken op het einde af.
  • Inschrijven kan tot en met 24 oktober 2018.