Bedankt voor je interesse voor het volgende seizoen, we hopen jullie allemaal aan het zwemmen te krijgen. Natuurlijk spreken we in de huidige context onder voorbehoud, je weet nooit wat corona ons nog brengt. We durven echter hopen dat het volgende seizoen er eentje is waar we terug in een “normale” context aan de slag kunnen. Om de puzzel in elkaar te leggen, zitten wij daarom in mei samen met alle onze partners en de gemeente Aalter. Onderstaand vind je alvast het antwoord op enkele prangende vragen die jullie misschien hebben en vind je een invulformulier om je (vrijblijvend) te registeren om volgend seizoen bij ons aan de slag te gaan.

Veelgestelde vragen

Kan ik me al definitief inschrijven?
Ben ik verplicht bij jullie te zwemmen wanneer ik op de wachtlijst sta?
Wat als ik niet tijdig bevestig?
Kan ik ook gewoon inschrijven?

Registratieformulier