TYR is een wereldwijde speler op het vlak van zwemmateriaal. Reeds sinds 1985 voorziet TYR Sport tal van bekende en onbekende sporters van “performance-driven” materiaal om zo de kans te geven optimaal de zwemsport in (competitief) verband uit te oefenen. In de laatste decennia groeide TYR dan ook uit tot één van ’s werelds meest bekende en herkende zwemmerken.

De naam TYR is afkomstig van de Noorse god van de zon, oorlog en gerechtigheid, eer, moed en wijsheid in de strijd. Het is met eenzelfde filosofie dat TYR zich ertoe verbindt kwaliteit te leveren en “greatness” in en uit het water te cultiveren rond het merk.

Heb je TYR al opgemerkt, maar weet je niet goed meer waar? Grote evenementen zoals de het laatste EK klein bad werden door dit merk gesponsord. Ook heel wat bekende atleten zoals Ryan Lochte, Matt Grevers, Rikke Moller Pedersen, Michael Chadwick, Ross Murdoch… zwemmen met TYR en zwommen naar (meerdere) olympische medailles. Nog niet genoeg referenties? Tijdens grote kampioenschappen zwemmen onder andere de nationale ploegen van Frankrijk, Groot-Brittannië en de USA met TYR als zwemmerk!

Wil jij ook sneller zwemmen en ben je op zoek naar kwalitatief materiaal? Zwem met TYR! Hebben we je nog niet kunnen overtuigen? Bestel online via www.tyr.nl, ga naar de kassa en gebruik de kortingscode STAALTER en je kan genieten van 20% korting op alle materiaal.

Bestel online op tyr.nl

Gebruik kortingscode 'STAALTER'

Geniet van 20% korting op alle materiaal