Isolblow-logo

Isolblow

Isolblow is een moderne en familiale KMO, die je hele huis isoleert met kennis en expertise: van de kelder en de spouwmuren t.e.m. het dak. Zodat ook jij tot 30% bespaart op energie.

Oostmolenstraat 136, 9880 Aalter

09 324 91 80

logo TYR

TYR

TYR is een wereldwijde speler op het vlak van zwemmateriaal. Wil jij ook sneller zwemmen en ben je op zoek naar kwalitatief materiaal? Zwem met TYR! Via onze sponsorovereenkomst geniet je steeds van 20% korting.

6D-logo

6d

6d Sports Nutrition ontwikkelt samen met Bakala Academy en Medix Laboratoires zuivere, wetenschappelijk gefundeerde sportdranken en sportvoedingssupplementen voor recreatieve sporters én professionals.

certificate2

Jurgen Naert

Tuinaanleg en -onderhoud Jurgen Naert is uw garantie op een mooie tuin het hele jaar door.   Met oog voor detail wordt voor uw tuin gezorgd zodat u ten volle kan genieten van de natuur.

Botha

Bouwpunt Botha

Kwaliteit, een goede prijs en een vlotte service zijn kenmerkend voor Bouwpunt Botha. Dankzij deze eigenschappen groeiden ze uit tot een begrip voor de bouw in onze streek en ver daarbuiten!

LogoFrankyDePauw

Franky De Pauw

Bij houtprojecten Franky De Pauw kan u terecht voor alle binnen en buiten werken met hout. Wij bieden totaaloplossingen aan voor alle interieur, timmer en schrijnwerk.

logo Okinawa

Okinawa

In Okinawa helpen ze je graag bij jouw keuze om fit en vitaal door het leven te gaan. Hun leuze is in het Okinawaans ‘IKIKATA’ dwz ‘way of life’… Op naar een Okinawa-way of life… op een gezonde, vitale manier oud(er) worden!

logoEnsoltec

Ensoltec

Ensoltec is al enkele jaren een vaste waarde in de regio voor projecten wvoor zowel bedrijven, overheden als particulieren waarbij hernieuwbare energie centraal staat. Hun motto is “betrouwbaar en voordelig, jaren actief en van nature vol energie”.

Federale Verzekeringen

Leef gerust met Federale Verzekering. Al meer dan honderd jaar een vaste waarde in de verzekeringswereld. Niemand betrouwbaarder dan uw lokale adviseur, Koen Porters

Vrienden van STA

Onze partners