Swimming Team Aalter heeft als uitvalsbasis de sportinfrastructuur die de gemeente Aalter voorziet. Het 25m-bad waar we elke dag op verschillende tijdstippen aan de slag gaan, voorziet ons in alle noodzakelijkheden om kwalitatief te kunnen trainen.

Voor de krachttrainingen van onze competitiegroepen wijken we uit naar de gebouwen van Okinawa in Aalter, één van onze vaste partners, die met hun veelzijdige toestellen en vakkundige ondersteuning alles in huis hebben om aan de slag te gaan. 

Tijdens de vakanties gaan onze sporters extra aan de slag in het olympische sportbad van S&R Olympia. Het trainen in een 50m-bad is opportuun, we zakken dan ook met veel enthousiasme af naar de Brugse infrastructuur.

zwembad

Zwembad Aalter

De gemeentelijke sportinfrastructuur geeft ons alle kansen ons ambities waar te maken. Het 25m-bad met 6 banen biedt ons de mogelijkheid de activiteiten van onze club uit te oefenen en zelfs uit te breiden.

Lindestraat 17 - 9880 Aalter

09/374.39.19

Okinawa

Of het nu gaat om topsport, fitter worden, afslanken of je beter in je vel voelen. Iedereen is uniek en verdient een unieke aanpak! Het Okinawa-team ondersteund onze team zodat onze sporters in de best mogelijke omstandigheden de limieten van hun zwemcarrière kunnen ontdekken.

Bierweg 59 - 9880 Aalter

09/375.27.21

zwembad

Lago Olympia Brugge

Het sportbad van Lago Olympia te Brugge biedt ons de mogelijkheid om wanneer dit opportuun is, te trainen in een 50m-bad. Vooral tijdens de vakantieperiodes juichen we toe van deze mogelijkheden gebruik te kunnen maken.

Doornstraat 110 - 8200 Brugge

050/67.28.70