Swimming Team Aalter trekt vanaf het seizoen 2017 – 2018 de kaart om iedereen aan het zwemmen te krijgen. En dan bedoelen we ook iedereen!

Via onze swim class gaan we modulair aan de slag om alle slagen aan te leren aan de kleinsten. Via verschillende trajecten leren we onze leden de slagen aan, conform de voorschriften die Sport Vlaanderen hiervoor heeft uitgestippeld. Door het modulaire systeem kan iedereen tussen 5 en 12 jaar op de juiste plaats instromen op verschillende tijdstippen in het jaar (september, januari, april).

Tevens krijg je waar voor je geld. Je betaalt per module voor een lessenpakket van 10 weken van 2 lessen per week. Zo betaal je niet onnodig voor weken zonder lessen (door bv sluitingsdagen, vakantieperiodes…). Na 5 weken krijg je een tussentijdse evaluatie en op het einde volgt een testmoment waarvan je een verslagje krijgt.

Kan je al zwemmen en wil je dit blijven doen? Via swim support bieden we de kans aan jeugd en volwassenen om aan de slag te gaan op gereserveerde tijdstippen. Ook ex-competitiezwemmers kunnen drie keer per week aan de slag blijven via de groep “sportivo’s”. Tot slot voorzien we ook de mogelijkheid aan triatleten om al dan niet onder (individuele) begeleiding, trainingen af te leggen.

Tot slot duikt ook ons swim team elke dag het water in. Deze groep bestaat uit competitiezwemmers jong en oud die kiezen voor een regionale, nationale of zelfs internationale zwemcarrière. Competitie vraagt natuurlijk net iets meer, dus hier hangen we hier enkele voorwaarden aan vast.

Hieronder vind je alvast een visuele voorstelling van ons clubaanbod, elke module heeft uiteraard zijn eigen pagina waar je meer informatie kan vinden en je plaatsje reserveren. Heb je toch vragen of is er iets niet duidelijk, kan je ons altijd contacteren via info@staalter.be.