Met onze swimsupport willen we iedereen die al kan zwemmen aan het zwemmen houden. Maar ook nieuwe uitdagingen gaan we niet uit de weg. Ben je nu startende zwemmer, recreatieve zwemmer of triatleet… We proberen met ons aanbod iedereen de kans te geven op een kwalitatieve manier aan de slag te gaan.

Sportivo’s

Via ons sportivo-programma kunnen zwemmers uit onze swim class, ex-competitiezwemmers of zwemmers die de startcompetenties behalen, hun borst nat maken. Blijven zwemmen onder begeleiding, blijven sporten als tiener!

Sportzwemmen voor volwassenen

Meermaals per week krijgt iedereen vanaf 17 jaar en ouder, de kans om onder begeleiding te zwemmen. Kleine groepen en een onderrichte begeleider per baan zorgen voor de technische correcties en opvolging van de slagen.

We willen voor iedereen, ook voor sportzwemmers op recreatieve basis, onze know-how ter beschikking stellen.

Individueel traject

Tot slot proberen we voor triatleten net dat ietsje meer te doen. Door onze tijdstippen kunnen ze meermaals per week hun eigen training afwerken, maar met begeleiding aan de rand van het bad.

Is dat niet genoeg? Dan kan er altijd in samenspraak met de hiervoor gekwalificeerde mensen uit ons sportkader, een individueel traject uitgestippeld op basis van de vooropgestelde doelstellingen.

You can’t put a limit to anything. The more you dream, the farther you get!– Michael Phelps