Bedankt voor je interesse voor het volgende seizoen, we hopen jullie allemaal aan het zwemmen te krijgen. Zoals jullie kunnen zien, gaan we met de gezinsbond van Aalter aan de slag in een samenwerking met Swimming Team Aalter, zodat we kwaliteit kunnen garanderen. Onderstaand vind je alvast het antwoord op enkele prangende vragen die jullie misschien hebben en vind je een formulier om je aan te melden om in januari 2023 bij ons aan de slag te gaan. Let op: deze aanmelding is geen definitieve inschrijving. Van zodra de inschrijvingen van start gaan, worden jullie hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. 

Aanbod

Veelgestelde vragen

Kan ik me al definitief inschrijven?
Wat als ik niet tijdig bevestig?
Ik stond op een wachtlijst of had me al een voorinschrijving gedaan, hoe zit dat precies?

Registratieformulier